Bez Bebek Dizisi Bez Bebek Resimleri Bez Bebek Oyuncuları Bez Bebek İzle Nana Hakan Resimleri bezbebek

Bez Bebek 36. Bölüm Konu Özeti

Kendileri dışında herkesin Oyuncaklar Dünyası’na gitmiş olmasından rahatsızlık duyan çocuklar, Nana’ya onları da götürmesi için baskı yapmaya başlarlar. Nana’dan istedikleri cevabı alamayan çocuklar, Şoker’in onlarla ilgili Sulina ile yaptığı antlaşmadan habersiz, gizlice Şoker’le beraber Oyuncaklar Dünyası’na giderler.

Ama Oyuncaklar Dünyası onların tahmin ettiği gibi sonsuz oyun ve eğlence değil, korku ve tehlike dolu bir yere dönüşecektir.

Bez Bebek 35. Bölüm Konu Özeti

Simge’nin, Nana’yla ilgili gerçekleri öğrenmesi için onu Oyuncaklar Dünyası’na getirmeyi akıl eden Şoker, Simge’nin deli damgası yemesine sebep olur.

Bu arada Şoker, Nana’ya bir oyun daha oynar ve O’nun yaşam saatini bozarak bir anda onun gerçekte olduğu yaşta, yani 100 yaşında görünmesine sebep olur. Bu yüzünden Nana çok zor durumda kalacaktır…

Bez Bebek 34. Bölüm Konu Özeti

Kulina’nın kendisi dışında bütün oyuncakları seviyor olmasını kıskanan Şoker, oyuncakları kandırarak onları gizlice Dünya’ya işçi olarak götürür.

Simge’nin dolandırıcı olduğu bilinen amcası Ercüment yıllardan sonra meydana çıkar. İlk başta çok tedirgin ve temkinli olan Simge, amcasının artık çok zengin ama hasta bir işadamı olduğunu ve mirasını Simge’ye bırakmayı düşündüğünü öğrenince yelkenleri suya indirir.

 
Bez Bebek | Bezbebek Dizisi Resimleri | Nana | Evrim Akın | Tan Sağtürk | Bezbebek | Dizi İzle - Limon Ağacı - Asi Dizisi - Baba Kucağı - Baba Kucağı -